NEVEROVATNA PONUDA Partizan odbio milone za Saldanju

14:10 | 11-01-2024

Fudbal 0

Partizan dobio ozbiljnu ponudu za Brazilca

FK Partizan FK Radnički Kragujevac
Alo/Marko Metlaš

Govorio je juče o tome sportski direktor Partizana Ivica Kralj da Mateuš Saldanja nije na prodaju, osim u slučaju "bezobrazne" ponude. Takva još uvek nije stigla u Humsku, ali jeste prilično unosna.

Kako prenosi Informer, španska Sevilja je ponudila crno-belima 6.000.000 evra za brazilskog napadača koji su ponudu glatko - odbili.

-  Tačno je da je stigla ponuda, što je bilo i očekivano, jer je Saldanja jedan od najboljih igrača u timu koji je kao jesenji prvak završio polusezonu. Uz to, Sevilja je klub koji bi igraču takođe bio interesantan, ali 6.000.000 evra je malo. Napadač vredi više. Ispod 8.000.000 evra nećemo ništa razmatrati, a i za to je pitanje da li bismo ga pustili. On vredi mnogo - naglašava izvor blizak klubu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Postoji mogućnost da Sevilja, ili neki drugi klub, ove zime zaista i pošalje ponudu u rangu onoga što u Partizanu smatraju da je dovoljno pa bi Saldanja ipak mogao da napusti Beograd.

Ono što je sigurno je da će crno-beli lošu finansijsku situaciju sanirati odlaskom Mihajla Ilića u Bolonju za 4.500.000 evra i bonuse, kao i verovatnom prodajom Kristijana Belića.

FK Partizan FK Radnički Kragujevac Alo/Marko Metlaš
 

 

Za borbenog vezistu je holandski AZ Alkmar spreman da iskešira 4.000.000 evra, pa bi Partizan radije prodao Belića i Ilića nego Saldanju za kojeg veruje da bi mogao da vredi još i više.

Posebno ukoliko klub iz Humske izbori i Evropu na leto pa bi 24-godišnji napadač mogao da bude u još svetlijem izlogu od onog kakav predstavlja MozzartBet Superliga Srbije.

A u njoj se Saldanja snašao odlično. Na 18 utakmica do sada je postigao 14 i pokazao se kao fantastična investicija od 1.300.000 evra. Zaradiće Partizan najmanje četiri-pet na Brazilcu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading