PARTIZANOV UBEDLJIV KIPARSKI POČETAK Mladost ispraćena "pokerom" (VIDEO)

15:16 | 20-01-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Partizana sigurno, kvalitetnom i ubedljivom partijom otvorili zimske pripreme na Kipru.

FK Partizan FK Radnički Kragujevac
Alo/Marko Metlaš

Odigrao je danas Partizan prvi pripremni meč na Kipru i počeo je vrlo autoritativno. Ispratili su crno-beli lučansku Mladost sa "pokerom" - 4:0!

Trener Igor Duljaj je odlučio da na startu meča izvede postavu: Stevanović, Stojković, Antić, Marković, De Medina, Stjepanović, Natho, Zahid, Severina, Trifunović, Baždar.

Partizan je odlično započeo utakmicu i golom otvorio susret. Igrao se peti minut kada je Samed Baždar odlično ugledao Gajasa Zahida kojem nije bilo teško da povratnu loptu smesti u mrežu.

Jako zanimljiva utakmica u prvom delu igre. Crno-beli su nastavili da napadaju. Baždar je pogodio okvir gola Mladosti, dok su Lučanci takođe otvoreno igrali.

Ređale su se dobre akcije i ideje Jakube Silue i Varjačića koji nisu iskoristili obećavajuće akcije. I kako to biva u fudbalu - kazna usledi.

Kontranapad Partizana je povukao Ksander Severina koji je ugledao Sameda Baždara, a talentovani napadač je posle asistencije upisao i pogodak.

Isti tandem je doneo i treći gol crno-belima. Maltene identična akcija posle koje je "pukla" odbrana Mladosti i situacija jedan na jedan koju je Baždar iskoristio.

Jedino vredno pomena još u prvom delu igre je bio penal za Mladost. Pejović je iznudio jedanaesterac, preuzeo je i odgovornost, ali ga je pročitao Nemanja Stevanović i odbranio udarac.

Već u 48. minutu je Partizan stigao i do četvrtog gola. Aldo Kalulu divno ugledao mladog Mihajla Petrovića koji je neodbranjivo gađao gornji desni ugao gola Mladosti.

Namerno su crno-beli oborili ritam igre u nastavku meča. Uticale su na to i izmene, međutim Partizan je sigurno i uspešno priveo utakmicu kraju.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading