SADA JE SVE JASNO Partizan se oglasio i otkrio zašto je Severina pobegao

23:55 | 23-02-2024

Fudbal 0

Neke stvari su sada mnogo jasnije...

FK Partizan
FK Partizan

Fudbalski klub Partizan suočava se sa izazovima nakon što je holandski fudbaler Ksander Severina zatražio raskid ugovora sa klubom.

Razlog za ovu neočekivanu odluku navodno proističe iz činjenice da mu nije bilo dozvoljeno da pređe u redove italijanskog tima Verona.

Severin je, prema informacijama, u četvrtak iznenadio klub odlukom da se ne pojavljuje na treninzima Partizana. Spekulisalo se da je finansijski aspekt bio ključni faktor u ovom nesporazumu, dok su iz kluba izneli tvrdnje da Severina nema osnova za raskid ugovora.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SVE JE GOTOVO Milan Pavkov napada Crvenu zvezdu!

Severina Marko Metlaš
 

Direktor Partizana, Miloš Vazura, stao je u odbranu kluba, ističući da ne postoje validni razlozi za Holanđaninov zahtev za raskidom ugovora. O svemu su takođe izneli svoje viđenje na konferenciji za medije, gde je i trener Duljaj dao svoje komentare o trenutnoj situaciji.

"Pričao sam sa Severinom i verujem da će sve biti okej. Javio se jer sam mu poklanjao pažnju, brinuo o njemu, Uvek ću da stanem u zaštitu igrača, čak i kad pogreše. Tako svi u klubu moramo da se ponašamo odgovorno prema poslu kojim se bavimo. Javio se Severina jer imamo taj odnos prijateljski. Uvek morate da budete dostupni za igrača, da pitate kakav problem imaju. Ne pričam samo o strancima, nego i o domaćim. To nisu moji igrači već igrači Partizana koji mogu da donesu profit klubu dobrim igrama", rekao je Duljaj na konferenciji.

Kasnije je, za B92.net, stiglo objašnjenje i iz kluba.

"Igraču se nisu dugovale plate i nema osnova za raskid ugovora. Odnos sa menadžerima je bio narušen i igrač je pod uticajem menadžera, koji je bio ljut jer klub nije dozvolio da se transferiše u Veronu, reagovao na pogrešan način. U međuvremenu se klub sa menadžerima dogovorio da se igrač vrati u trenažni proces i nastavi svoje aktivnosti", navodi se iz Humske.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading