LEGENDA ISMEJALA SRBINA Nije mogao da odoli, a da mu se ne smeje

12:30 | 17-03-2024

Fudbal 0

Nije ovo za očekivati od legende.

Aleksandar Pavlović i Tomas Tuhel
Profimedia

Aleksandar Pavlović, koji nije kročio u dres reprezentacije Srbije, doživeo je neprijatan trenutak tokom subotnje utakmice svog tima Bajerna protiv Darmštada (5:2), kada je zadobio povredu i završio sa zatvorenim okom.

U 55. minutu meča, Pavlović je prinuđen da napusti teren zbog povrede, ali je nakon utakmice ponovo izašao na teren, zajedno sa svojim saigračima, kako bi pozdravio navijače koji su bodrili ekipu u Darmštadu.

Iako je mladi vezista pokazao zatvoreno oko prilikom pozdrava sa navijačima u gostujućem sektoru, njegovo ponašanje ukazivalo je da povreda nije ozbiljna.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

SKANDAL POTRESA HRVATSKI FUDBAL Žena gurnula sudiju, trener mu psovao majku

pavlovic Heiko Blatterspiel / imago sportfotodienst / Profimedia
 

Neki od saigrača su se čak našalili na račun Pavlovićeve povrede, posebno iskusni Tomas Miler, koji je imitirao gestiku srpskog igrača zatvaranjem jednog oka, a isto je učinio i francuski štoper Dajo Upamekano. Pavlović nije imao ništa protiv ovih šala, čak je i sam nasmejao se na "imitaciju".

Poslednjih dana, Pavlović je bio tema mnogih razgovora u srpskom fudbalu, jer su mnogi navijali da se pridruži reprezentaciji Srbije umesto što je prihvatio poziv da igra za Nemačku, zemlju u kojoj je rođen i odrastao.

Na kraju, Fudbalski savez Srbije nije uspeo da ubedi Pavlovića da izabere Srbiju, pa je mladi vezista odlučio da se pridruži seniorskoj reprezentaciji Nemačke pod vođstvom Julijana Nagelsmana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading