TRIJUMF POSLE PRAVE DRAME Nikola Jović ponovo u razvojnoj ligi, upisao trpl-dabl (VIDEO)

21:20 | 12-12-2023

Košarka 0

Njegov tim je posle velike drame slavio na gostovanju Motor Siti Kruzu

Nikola Jović
AP Photo

Posle kraćeg perioda u prvom timu Majamija, Erik Spolstra je ponovo rešio da prosledi našeg mladog reprezentativca Nikolu Jovića na kaljenje u razvojnu ligu, gde je on ponovo pokazao sasvim dobru igru u dramatičnoj pobedi Sijuks Fols Skajforsa nad Motor Siti Kruzom na gostovanju - 106:110. 

Na ovom meču, Nikola Jović imao je dabl-dabl učinak od 16 poena i 11 skokova, a na to je dodao dve asistencije i jednu ukradenu loptu, dok je imao i tri izgubljene. 

Treba istaći da je Nikola jako dobro krenuo u ovaj meč, pošto je postigao 12 poena samo tokom prve četvrtine, a onda je usporio u nastavku i do kraja je upisao samo četiri poena. 

NIKAKO DA DOBIJE PRAVU ŠANSU Nikola Jović ponovo u razvojnoj ligi

Iz igre je šutirao 6/16, pri čemu je za dva imao 6/10, dok danas nije uspeo da namesti ruku kada je šut sa distance u pitanju, pa je u tom segmentu imao 0/6. Pogodio je i dva od tri slobodna bacanja.

Posle prve četvrtine, Jović je sa svojim razvojnim timom uspeo da se odlepi na dvocifrenu razliku, koju je potom ekipa iz Detroita uspela da smanji u nastavku meča i da na kraju da dođe i na korak od produžetka. Međutim, Sijuks Folsi su uspeli da sačuvaju mirnoću i da na kraju ostvare pobedu.

Uz našeg Nikolu, odličan učinak imao je i Džastin Čempenji sa 35 poena i čak 16 skokova, dok je Dru Piterson meč završio sa 25 poena. Za domaćina, bolji od ostalih bili su Badi Bohajm sa 25 poena, kao i David Nvaba sa jednim manje.

Ovo je bila osam pobeda za Skajfors u razvojnoj ligi uz pet poraza, dok sa druge strane Kruz sada ima učinak 8-4. Narednu priliku da gledamo Nikolu Jovića imaćemo za četiri dana, kada Skajfors gostuje Vindi Siti Bulsima. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading