SRPSKI ZET Švajcarac letos krstio ćerku u Beogradu, sad poručuje: S Džakom neće biti problema

06:30 | 11-10-2024

Fudbal 0

Reprezentativac „sajdžija“ smatra da se ništa loše neće desiti na utakmici s „orlovima“ u Leskovcu

Granit Džaka, Džerdan Šaćiri i Remo Frojler

Glavna „zvezda“ utakmice Lige nacija između Srbije i Švajcarske biće Granit Džaka. Tako je bar u najavi subotnjeg susreta u Leskovcu zbog prošlosti osvedočenog provokatora. Jedan od „sajždija“ ipak ne misli tako...

Granit Džaka AP/Martin Meissner
 

Remo Frojler smatra da neće biti problema sa Džakom, mada je u njegovoj porodici zavladala drama.

Tazbina ga proziva zbog gola u Kataru

Frojler ističe da se često šali s tazbinom zbog gola kojim je doneo pobedu Švajcarskoj protiv Srbije na Mundijalu u Kataru (3:2).
- Rođaci moje supruge mi često kažu: „Nije ti to baš bilo potrebno, ali u redu je, jer si to bio ti - rekao je 32-godišnjak iz Enende.

Remo Frojler EPA/GEORGI LICOVSKI
 

Upitan da li će kapitenu biti telohranitelj ukoliko dođe do sukoba na terenu stadiona „Dubočica“, vezista Bolonje je rekao:

- Ništa se neće desiti. Sitne provokacije su normalne, ali bi fudbal trebalo da bude u prvom planu. Želimo da se fokusiramo na utakmicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIKI FREULER (@kikifreuler)

 

Frojler je, da podsetimo, srpski zet, oženio je Kristinu i s njom ima sina i ćerku. Kaže da uči i naš jezik, a i bio je u Srbiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIKI FREULER (@kikifreuler)

 

- Krštenje moje ćerke je bilo u Beogradu. Bili smo tamo nekoliko dana leti, bilo je baš lepo. Malo sam naučio srpski zbog dece, pošto moja žena s njima priča na srpskom - istakao je Frojler za švajcarske medije pred utakmicu za koju je FS Srbije proglasio mere bezbednosti kakve nisu viđene.

Komentari(0)

Loading