STANKOVIĆ ZAVRŠIO EVROPSKI PUT Crveno-beli nadigrali Ferencvaroš

23:13 | 22-02-2024

Fudbal 0

Mađarski predstavnik eliminisan iz Lige konferencija.

Dejan Stanković
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Imala je Srbija predstavnika među trenerima u završnici evropskih takmičenja. Dejan Stanković je sa Ferencvarošem ušao u nokaut fazu Lige konferencija i tu - stao.

Jači od mađarskog predstavnika je bio grčki Olimpijakos koji je, kao i u prvoj utakmici, slavio sa 1:0 i tako prošao u osminu finala takmičenja.

Ruku na srce grčki crveno-beli su i zaslužili prolaz u dalju fazu takmičenja. I večeras u Mađarskoj su bili bolji. Na oba kraja terena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sveli su Stankovićevu četu na tek jedan jedini udarac u okvir gola?! Sa druge strane su ih imali šest, od čega je jedan bio dovoljan za overu prolaza.

Taj jedan je stigao u finišu prvog poluvremena posle penala. Siguran sa bele tačke je bio Ajub el Kabi kojeg su dobro upoznale i odbrane TSC-a i Čukaričkog.

U preostalim mečevima večeri, prolaz dalje je izborio i norveški Molde koji je nadigrao večeras Legiju sa 3:0. Šturm Grac je sa 1:0 slavio protiv Slovana.

Malo iznenađenje je napravio belgijski Union Sen Žiloaz koji je sa 2:1 pobedio Ajntraht Frankfurt na gostujućem terenu posle 2:2 u prvoj utakmici.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading