KARI DOBIO TABLU I MARKER Potpredsenik KSS uručio vredan poklon novom/starom selektoru Srbije

14:00 | 20-10-2024

Košarka 0

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Filip Sunturlić uručio je danas simboličan poklon selektoru nacionalnog tima Svetislavu Pešiću - marker i tablu

Svetislav Pešić

Pešić je danas promovisan kao stari/novi selektor Srbije. On je sa KSS potpisao ugovor do 30. septembra 2025. godine uz mogućnost produženja saradnje.

Veličina srpske košarke odlučila je da predstavlja Srbiju na velikim takmičenjima, da nastavi razvoj srpske košarke u segmentu u kojem najbolje poznaje. Zahvalnost u ime srpske javnosti, svako ko se oseća Srbinom, u moje ime lično, svi dugujemo Pešiću. Da bi znali šta znači reč trener, morate da imate nekoga kao što je Pešić. Ako svi igrači koji su bili pod njim žele da on nastavi svoju aktivnost i ako mi svi želimo da bude tu, onda to nešto znači", rekao je Sunturlić na konferenciji za medije. 

ČOVIĆ NAJAVIO Velika promena u srpskoj košarci, evo o čemu je reč

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Nova poglavlja ćemo pričati u narednom periodu i mislim da će ona da budu vrlo dobra i odlična za dalji razvoj srpske košarke. Zamolio bih da pratite ovu našu priču, da informišete javnost, kao što je rekao selektor, da se ispuni dvorana, da se napravi pozitivan vajb kako bi mladi rekli - dodao je potpredsednik KSS.

- A mi svi koji budemo radili, daćemo svoj maksimum, da oni mogu da rade i stvaraju rezultate. Do njih da bi se stiglo, treba da idemo dan po dan, da prenesemo strast prema košarci na parket. Kao što je bilo lepo sa medaljom u Parizu, da se osećamo tako i dalje. Igrači i trener su oni koji nas danas čine srećnim. Nadam se lepim stvarima u budućnosti. Kada se igrači dovode, potpisuju se dresovi, a njemu, Kariju ćemo pokloniti tablu i marker - istakao je Sunturlić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading