OLIMPIJA POBEDILA PRED MEČ SA ZVEZDOM Nejpir dvocifren, Real nemilosrdan u Minhenu, Žalgiris iznenadio Valensiju

23:00 | 09-01-2024

Košarka 0

Pala je Alba u Milanu...

Etore Mesina
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Košarkaški Olimpije pobedili su ekipu Albe u 20. kolu Evrolige rezultatom 82:76, te tako stigli do devetog trijumfa pred duel koji će u četvrtika odigrati sa Crvenom zvezdom u Milanu! 

Nikolo Meli je bio najefikasniji sa 16 poena, dok su Dijego Flakadori, Devon Hol i Šabaz Nejpir ubacili po 14. S tim što je doskorašnji plej Zvezde zabeležio i pet asistencija. 

JASIKEVIČIJUS ODUŠEVLJEN PARTIJOM SVOG TIMA Ovo što smo uradili protiv Partizana je fenomenalno

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Johanes Tieman je sa 13 poena bio najbolji u redovima Albe, dok je Sterling Braun ubacio jedan manje, a Gabrijele Proćida 10 kada je u pitanju tim iz Berlina.

Rezultatska klackalica bila je praktično tokom celog meča. Gosti su vodili pola koša na kraju prve deonice, Olimpija potom 37:35 na poluvremenu, da bi pri rezultatu 65:65 prednost otišla na stranu domaće ekipe.

Olimpija je tako vezala dva trijumfa protiv nemačkih timova i sa skorom 9-11 dočekuje Zvezdu koja je poražena u Francuskoj. S druge strane, Alba je zakucana za dno sa samo tri pobede. 

Monako je pobedio Baskoniju sa 93:83, Real je razbio Bajern rezultatom 92:71, PAO je bio bolji od Efesa sa 83:76, dok je Valensija izgubila od Žalgirisa sa 84:79. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading