NBA POJAČANJE Izdao Obradovića kao niko pre, a sada ide kod njegovog velikog rivala

12:20 | 19-08-2024

Košarka 0

Veliko pojačanje na poziciji centra

Obradović

Turski košarkaš Omer Jurceven novi je igrač Panatinaikosa. Turski centar je nastupao za Oklahomu, Majami i Jutu, a pošto nije uspeo da se izbori za novi ugovor u NBA ligi odlučio je da preže u redove šampiona Evrope.

Jurceven je od 2013. do 2016. godine nastupao za Fenerbahče.Tadašnji trener istanbulskog kluba Željko Obradović mu je davao ozbiljnu šansu u prvom timu, kada je Turčin imao svega 17 godina.

Međutim, Omer ga je žestoko razočarao. Naime, on je odugovlačio sa potpisom ugovora, da bi potom otišao na "Global kamp" bez pitanja i ostavio je ekipu na cedilu u teškom trenutku.

Obradović je bio besan, jer mu je Turčin "zabio nož u leđa".

- Dva meseca smo ga čekali, rekao je da treba da razmisli da li će potpisati ugovor, da bi na kraju odbio. Verovali smo u njega, misili da je budućnost kluba, a on nam ovako vraća. Znate li, sem Dončića, nekog momka od 17 godina koji u ovako velikom klubu igra ovoliko? Ne znam o čemu razmišlja. Želi da ide u NCAA? Ali ovde je igrao tri godine, dobijao platu, sad želi da ide? Eto, to je Omer Jurceven - izjavio je Obradović svojevremeno.

Sada će Jurceven sarađivati sa Erginom Atamanom i ostaje da se vidi kako će izgledati susret njega i Željka kada se budu sastali Partizan i Panatinaikos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading