HUMSKA KAO ŽELEZNIČKA STANICA Dvojac napustio Partizan, Duljaj pronašao novog "bonusa"

16:33 | 12-02-2024

Fudbal 0

U Humskoj uzbudljivo u samoj završnici prelaznog roka.

FK Partizan
Marko Metlaš

Preostalo je još tačno četiri dana do kraja prelaznog roka u Srbiji, a u Partizanu su prilično zaposleni pred samo zatvaranje zimske pijace.

Rešili su crno-beli, prema pisanju Telegrafa, da levog beka Zlatana Šehovića pošalju na pozajmicu i to u redove kazahstanskog Ordabasija!

Dogovor je da Šehović bude godinu dana u Ordabasiju, ali nije poznato da li je ubačena otkupna klauzula u ugovor Partizana i Kazahstanaca.

U svakom slučaju, 23-godišnji fudbaler je odigrao tek 265 minuta ove sezone u dresu crno-belih koji nisu ozbiljnije računali na njega.

To znači da je Partizan trenutno ostao samo sa Nikolom Antićem na poziciji levog beka i izvesno je da će kluba se aktivira na tržištu u potrazi za zamenom.

Prema pisanju takođe Telegrafa, crno-beli su rešili da na pozajmicu pošalju i talentovanog Janka Jevremovića i to u Kolubaru!

Jasno je da pored Ksandera Severine i Aldo Kalulua, talentovani fudbaler ne bi imao prostora, pa će zato u Prvoj ligi Srbije da skuplja minute u nastavku sezone.

A ni to nije sve od Partizana. Kako javlja Mozzart sport, u Humsku uskoro stiže na pozajmicu iz Rubina štoper Uroš Drezgić!

Radi se o fudbaleru koji je 2002. godište i kao takav još uvek spada u kategoriju "bonusa" za koju je Duljaj predvideo Nikolu Milačića, ali je on zbog povrede - otpao.

Reagovao je klub i proširio treneru opcije na poziciji štopera gde su Natan de Medina, Siniša Saničanin, Svetozar Marković i već pomenuti Milačić.

Drezgić je prošlog leta prešao u Rubin iz Čukaričkog kojem je na račun leglo 1.500.000 evra. Kako u ruskom klubu ne računaju ozbiljnije na njega, ugovorena je pozajmica do kraja sezone i to besplatna što znači da crno-beli neće platiti Rusima ništa za dolazak snažnog defanzivca.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading