TUHELOVO VREME POLAKO ISTIČE Bajern pronašao novog trenera

12:41 | 16-02-2024

Fudbal 0

Zbog slabih rezultata Bajerna, čelnici kluba iz Minhena uveliko razmišljaju o novom treneru koji bi zamenio Tomasa Tuhela.

Tomas Tuhel
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Poraz od Lacija je, čini se, kap koja je prelila čašu. Iako u javnosti čelnici Bajern Minhena ističu podršku Tomasu Tuhelu, iza kulisa se već radi na njegovoj zameni.

Da ne bude zabune, od naredne sezone. Izvesno je da će Tuhel ovu privesti kraju pošto na tržištu trenutno nema trenera tog kalibra koji bi mogao da nasledi Nemca.

Ali, zato je od leta druga priča. I Bajern će svim silama krenuti po potpis Ćabija Alonsa! 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Čuda čini Španac na klupi Bajer Leverkuzena. Nedavno je i rastavio Bajern na proste činioce pobedom u derbiju od 3:0 i krupnim koracima grabi ka tituli prvaka Nemačke.

Alonso može da napusti Bajer EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
 

 

Međutim, problem za Bajern je i što Liverpul vidi Alonsa kao idealnu zamenu za Jirgena Klopa koji odlazi na kraju sezone.

Ono što je dodatno zanimljivo u čitavoj priči je da španski stručnjak u ugovoru sa Bajerom ima klauzulu da može da napusti klub u slučaju ponuda baš Bajerna, Liverpula i Real Madrida.

Tri kluba za koja je igrao (doduše, tu je i Real Sosijedad sa početka) tokom karijere. I veliko je pitanje kojem će se carstvu prikloniti na leto.

Ostanak u Bajeru, sasvim je to izvesno, predstavlja nemoguću misiju...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading