"TRAGIKOMIČNA SITUACIJA SA ŽIVIM ZIDOM" Partizan PONOVO "PECKA" sudiju sa večitog derbija... Antić: Naše izjave su bile korektne

16:37 | 12-03-2024

Fudbal 0

Crno-beli nisu zaboravili dešavanja sa meča protiv Crvene zvezde.

ata
ATA Images

Gost Partizanovog podkasta bio je prvotimac crno-belih Nikola Antić. Kao što je i šef stručnog štaba Igor Duljaj istakao, svi fudbaleri tima iz Humske su heroji posle nedavno odigranog 172. večitog derbija, a jedan od njih, koji je imao izuzetno težak zadatak da zaustavi možda i najboljeg fudbalera protivničkog tima je upravo spomenuti levi bek.

ŠIRI SE NAVIJAČKA BAZA Partizan dobija klub navijača u Hrvatskoj

Detalje iz podkasta i sa zvaničnog sajta Partizana prenosimo u celosti:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Na početku razgovora sumirao je utiske nakon večitog derbija:

- Svi smo izuzetno umorni, više psihički, zaista je bila napeta utakmica, jako dinamična, puno šansi na obe strane, otvoren fudbal, odlična atmosfera, veli broj navijača. Bio je dobar derbi, na nama je da gazimo dalje i da do kraja odbranimo prvo mesto! 

Bilo je na večitom derbiju i pomalo komičnih, ili bolje rečeno tragikomičnih scena, kao u trenucima kada je sudija odmerio živi zid na gotovo 11 i po metara: 

- Ne bih se bavio tim temama, moj fokus je na teren, ali svima je jasno da je ova utakmica bila duplo teža za nas, mislim da su svi shvatili da moramo još više da radimo da bismo ostali na prvom mestu. Naše izjave su i posle meča bile korektne, želim da istaknem karakter momaka, od Natha kao najstarijeg koji nam je svima primer do najmlađih Stjepe (Mateja Stjepanović) i Trifketa (Nemanja Trifunović). Svako od nas radi svoj deo posla i maksimalno se trudi na svakom treningu. 

Od prolećnog dela sezone Antić funkcioniše odlično sa novim pojačanjem Gohom dok je Zahid sada na sredini terena i često im se i on priključuje po levoj strani terena: 

- Goh je vredan momak, pošten, pozitivan, radan, ima tehniku dobru, uporan je. Mora još da sluša oko defanzive ali pred njim je svetla budućnost. Zahid je izgrađen igrač, zna šta treba da radi u svakom momentu, tehnički odličan. Sa obojicom volim da igram i siguran sam da ćemo biti još bolji u tandemima ili u triu po levoj strani. 

Za kraj se i obratio navijačima crno-belih: 

- Prate nas svuda po Srbiji, mislim da je ta sinergija jako važna, ona nosi svakog igrača na terenu i navijača na tribinama. Ove sezone se sve poklopilo, jako mi je drago i ponosan sam na to. Voleo bih da i u Humskoj naprave pravu atmosferu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading